Workshop Business Security

Beleef security in de praktijk

Hoe sla je een cyberaanval af? Hoe zorg je ervoor dat cybercriminelen je business niet verstoren? Hoe beperk je het risico op een datalek? Tijdens de workshop ‘Business Security’ ervaar je aan de hand van een realistisch scenario de waarde van cybersecurity.
 
Cybercriminaliteit kan je dagelijkse business ernstig ontregelen. Hackers en andere kwaadwillenden worden steeds gewiekster.
 
En door de toenemende digitalisering groeien ook de risico’s. Dat vraagt om een realistische kijk op cybersecurity. De rol van cybersecurity is echter lang niet altijd vanzelfsprekend. Vaak maakt een ernstig incident de waarde pas duidelijk. Dat is niet zelden een dure les.

Wat is de inhoud van deze workshop?

De workshop ‘Business Security’ toont je het belang van cybersecurity aan de hand van een realistisch businessscenario. Jij en je team moeten een aantal kunstobjecten veilig naar de andere kant van de wereld transporteren en het tijdens het transport beschermen tegen criminelen.
 
Het scenario is flexibel en wijzigt aan de hand van eerder genomen beslissingen. Op die manier wordt de werkelijkheid akelig dicht benaderd. In deze dynamische setting moet je alles op alles zetten om je doel te bereiken en de objecten uit handen van de criminelen te houden.

Wat is het doel van de workshop?

Tijdens deze workshop ervaar je de dynamiek en de waarde van informatiebeveiliging en hoe het bijdraagt aan zakelijk succes. Hierdoor kun je uiteindelijk beter gefundeerde beslissingen nemen als het gaat om investeringen in securityoplossingen.

Voor wie is de workshop bedoeld?

De workshop richt zich op bestuurders, businessmanagers, budgethouders en beslissers. Kortom, iedereen die een rol heeft bij besluiten over securityvraagstukken. Deelnemers komen bij voorkeur uit dezelfde organisatie.

Wie begeleidt de workshop?

De begeleiding ligt in handen van moderators met ruime ervaring in business simulation en information security. Zij zorgen voor een omgeving waarin je tot het uiterste gaat en kennis opdoet die direct van waarde is in de dagelijkse praktijk.

Details

Deze workshop beslaat een dagdeel, in dit geval van 13:00-17:00. Het deelnemersaantal varieert van 6 tot maximaal 12. De prijs voor deze workshop bedraagt 2500 euro. Lunch en koffie/thee zijn uiteraard inbegrepen. Voor aanvang van de workshop start je met een korte online voorbereiding van maximaal 1 uur. Het materiaal hiervoor wordt aangeboden.
facebook twitter linkedin
Copyright 2017 | Cyber Security Design: Rebrandt